Наукова періодика України Вісник Сумського національного аграрного університету


Мірошник А. М. 
Вплив способуохолодження м’яса на якість сировини / А. М. Мірошник, Т. В. Підпала, І. В. Назаренко // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2014. - Вип. 2(2). - С. 191-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2014_2%282%29__45
  Повний текст PDF - 408.645 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мірошник А.
  • Підпала Т.
  • Назаренко І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мірошник А. М. Вплив способуохолодження м’яса на якість сировини / А. М. Мірошник, Т. В. Підпала, І. В. Назаренко // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2014. - Вип. 2(2). - С. 191-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2014_2(2)__45.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Підпала Тетяна Василівна (сільськогосподарські науки)
  • Назаренко Інна Валеріївна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського