Наукова періодика України | Вісник Сумського національного аграрного університету | ||
Мірошник А. М. Вплив способуохолодження м’яса на якість сировини / А. М. Мірошник, Т. В. Підпала, І. В. Назаренко // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2014. - Вип. 2(2). - С. 191-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2014_2%282%29__45 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мірошник А. М. Вплив способуохолодження м’яса на якість сировини / А. М. Мірошник, Т. В. Підпала, І. В. Назаренко // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2014. - Вип. 2(2). - С. 191-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2014_2(2)__45.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |