Наукова періодика України | Вісник Сумського національного аграрного університету | ||
Пешук Л. В. Розробка м’ясних геродієтичних продуктів – пріоритетний науковий напрямок / Л. В. Пешук, О. І. Гащук, О. Є. Москалюк, І. І. Гагач // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2014. - Вип. 2(2). - С. 187-190. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2014_2%282%29__44 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пешук Л. В. Розробка м’ясних геродієтичних продуктів – пріоритетний науковий напрямок / Л. В. Пешук, О. І. Гащук, О. Є. Москалюк, І. І. Гагач // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2014. - Вип. 2(2). - С. 187-190. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2014_2(2)__44.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |