Наукова періодика України Вісник Сумського національного аграрного університету


Пешук Л. В. 
Розробка м’ясних геродієтичних продуктів – пріоритетний науковий напрямок / Л. В. Пешук, О. І. Гащук, О. Є. Москалюк, І. І. Гагач // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2014. - Вип. 2(2). - С. 187-190. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2014_2%282%29__44
  Повний текст PDF - 407.339 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пешук Л.
  • Гащук О.
  • Москалюк О.
  • Гагач І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пешук Л. В. Розробка м’ясних геродієтичних продуктів – пріоритетний науковий напрямок / Л. В. Пешук, О. І. Гащук, О. Є. Москалюк, І. І. Гагач // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2014. - Вип. 2(2). - С. 187-190. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2014_2(2)__44.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пешук-Топіха Людмила Василівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського