Наукова періодика України Вісник Сумського національного аграрного університету


Гузєєв Ю. В. 
Хімічний склад і технологічні властивості буйволиного, кров’ячого, овечого молока та їх сумішей при виробництві сиру бринза / Ю. В. Гузєєв, І. В. Гончаренко // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2014. - Вип. 2(2). - С. 167-172. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2014_2%282%29__39
  Повний текст PDF - 562.868 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гузєєв Ю.
  • Гончаренко І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гузєєв Ю. В. Хімічний склад і технологічні властивості буйволиного, кров’ячого, овечого молока та їх сумішей при виробництві сиру бринза / Ю. В. Гузєєв, І. В. Гончаренко // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2014. - Вип. 2(2). - С. 167-172. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2014_2(2)__39.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гончаренко Ірина Василівна (1972–) (економічні науки)
  • Гончаренко Ігор Володимирович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського