Наукова періодика України | Вісник Сумського національного аграрного університету | ||
Гончаров Г. І. Використання добавок рослинного походження для розширення асортименту м’ясних напівфабрикатів / Г. І. Гончаров, І. М. Страшинський, М. В. Басиста, О. П. Фурсік, Р. А. Коломієць // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2014. - Вип. 2(1). - С. 192-195. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2014_2%281%29__47 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гончаров Г. І. Використання добавок рослинного походження для розширення асортименту м’ясних напівфабрикатів / Г. І. Гончаров, І. М. Страшинський, М. В. Басиста, О. П. Фурсік, Р. А. Коломієць // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2014. - Вип. 2(1). - С. 192-195. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2014_2(1)__47. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |