Наукова періодика України | Вісник Сумського національного аграрного університету | ||
Назаренко І. В. Особливості виробництва м'ясних делікатесів в умовах м’ясопереробного підприємства м. Миколаєва / І. В. Назаренко // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2012. - Вип. 10. - С. 157-160. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2012_10_46 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Назаренко І. В. Особливості виробництва м'ясних делікатесів в умовах м’ясопереробного підприємства м. Миколаєва / І. В. Назаренко // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2012. - Вип. 10. - С. 157-160. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2012_10_46.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |