Наукова періодика України Вісник Сумського національного аграрного університету


Страшинський І. М. 
Влив гречаного борошна на якість м’ясних напівфабрикатів / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров, Н. Р. Бондарук // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2012. - Вип. 10. - С. 150-152. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2012_10_43
  Повний текст PDF - 264.293 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Страшинський І.
  • Гончаров Г.
  • Бондарук Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Страшинський І. М. Влив гречаного борошна на якість м’ясних напівфабрикатів / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров, Н. Р. Бондарук // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2012. - Вип. 10. - С. 150-152. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2012_10_43.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського