Наукова періодика України Вісник Сумського національного аграрного університету


Пешук Л. В. 
Інноваційні технології м’ясопродуктів із запровадженням міжнародної системи НАССР / Л. В. Пешук, О. І. Гащук, В. М. Дубяга // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2012. - Вип. 10. - С. 147-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2012_10_42
  Повний текст PDF - 265.395 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пешук Л.
  • Гащук О.
  • Дубяга В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пешук Л. В. Інноваційні технології м’ясопродуктів із запровадженням міжнародної системи НАССР / Л. В. Пешук, О. І. Гащук, В. М. Дубяга // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2012. - Вип. 10. - С. 147-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2012_10_42.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пешук-Топіха Людмила Василівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського