Наукова періодика України Вісник Сумського національного аграрного університету


Яцук І. П. 
Безпека харчової продукції – запорука якості життя людей / І. П. Яцук, Г. Д. Матусевич, А. М. Ліщук // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Агрономія і біологія. - 2014. - Вип. 9. - С. 67-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_agro_2014_9_17
  Повний текст PDF - 812.897 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Яцук І.
  • Матусевич Г.
  • Ліщук А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Яцук І. П. Безпека харчової продукції – запорука якості життя людей / І. П. Яцук, Г. Д. Матусевич, А. М. Ліщук // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Агрономія і біологія. - 2014. - Вип. 9. - С. 67-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_agro_2014_9_17.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Яцук Ігор Петрович (1975–) (державне управління)
  • Матусевич Галина Дмитрівна (біологічні науки)
  • Ліщук Алла Миколаївна (біологічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського