Наукова періодика України | Вісник Сумського національного аграрного університету | ||
Яцук І. П. Безпека харчової продукції – запорука якості життя людей / І. П. Яцук, Г. Д. Матусевич, А. М. Ліщук // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Агрономія і біологія. - 2014. - Вип. 9. - С. 67-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_agro_2014_9_17 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Яцук І. П. Безпека харчової продукції – запорука якості життя людей / І. П. Яцук, Г. Д. Матусевич, А. М. Ліщук // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Агрономія і біологія. - 2014. - Вип. 9. - С. 67-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_agro_2014_9_17.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |