Наукова періодика України Вісник Сумського національного аграрного університету


Осокіна Н. М. 
Пряносмакова сировина як джерело ароматичних речовин для консервування / Н. М. Осокіна, К. В. Костецька // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Агрономія і біологія. - 2014. - Вип. 3. - С. 103-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_agro_2014_3_25
  Повний текст PDF - 375.28 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Осокіна Н.
  • Костецька К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Осокіна Н. М. Пряносмакова сировина як джерело ароматичних речовин для консервування / Н. М. Осокіна, К. В. Костецька // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Агрономія і біологія. - 2014. - Вип. 3. - С. 103-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_agro_2014_3_25.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Осокіна Ніна Максимівна (сільськогосподарські науки)
  • Костецька Катерина Василівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського