Наукова періодика України


Кунділовська Т. А. 
Оцінка конкурентоспроможності смакових товарів / Т. А. Кунділовська, Г. І. Брусенська // Вісник соціально-економічних досліджень. - 2013. - Вип. 4. - С. 76-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsed_2013_4_13
  Повний текст PDF - 159.102 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кунділовська Т.
  • Брусенська Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кунділовська Т. А. Оцінка конкурентоспроможності смакових товарів / Т. А. Кунділовська, Г. І. Брусенська // Вісник соціально-економічних досліджень. - 2013. - Вип. 4. - С. 76-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsed_2013_4_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кунділовська Тетяна Анатоліївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського