Наукова періодика України Вісник Одеського національного університету


Вовчанська О. М. 
Конфігурація складників PR-технологій у ресторанному бізнесі / О. М. Вовчанська, Л. О. Іванова, Н. Р. Балук // Вісник Одеського національного університету. Серія : Економіка. - 2018. - Т. 23, Вип. 3. - С. 62-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vonu_econ_2018_23_3_13
  Повний текст PDF - 269.256 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Вовчанська О.
  • Іванова Л.
  • Балук Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Вовчанська О. М. Конфігурація складників PR-технологій у ресторанному бізнесі / О. М. Вовчанська, Л. О. Іванова, Н. Р. Балук // Вісник Одеського національного університету. Серія : Економіка. - 2018. - Т. 23, Вип. 3. - С. 62-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vonu_econ_2018_23_3_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Вовчанська Ольга Михайлівна (економічні науки)
  • Іванова Лілія Омелянівна (економічні науки)
  • Балук Надія Романівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського