Наукова періодика України | Вісник Одеського національного університету | ||
Вовчанська О. М. Конфігурація складників PR-технологій у ресторанному бізнесі / О. М. Вовчанська, Л. О. Іванова, Н. Р. Балук // Вісник Одеського національного університету. Серія : Економіка. - 2018. - Т. 23, Вип. 3. - С. 62-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vonu_econ_2018_23_3_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Вовчанська О. М. Конфігурація складників PR-технологій у ресторанному бізнесі / О. М. Вовчанська, Л. О. Іванова, Н. Р. Балук // Вісник Одеського національного університету. Серія : Економіка. - 2018. - Т. 23, Вип. 3. - С. 62-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vonu_econ_2018_23_3_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |