Наукова періодика України Вісник Одеського національного університету


Калєнік К. В. 
Методичний підхід до оцінки конкурентоспроможності ресторанної послуги / К. В. Калєнік // Вісник Одеського національного університету. Серія : Економіка. - 2017. - Т. 22, Вип. 8. - С. 61-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vonu_econ_2017_22_8_15
  Повний текст PDF - 624.838 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Калєнік К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Калєнік К. В. Методичний підхід до оцінки конкурентоспроможності ресторанної послуги / К. В. Калєнік // Вісник Одеського національного університету. Серія : Економіка. - 2017. - Т. 22, Вип. 8. - С. 61-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vonu_econ_2017_22_8_15.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Калєнік Ксенія Володимирівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського