Наукова періодика України Вісник Одеського національного університету


Латишев К. О. 
Теоретичні засади формування категорії "конкурентоспроможність продукції підприємств м’ясної промисловості" / К. О. Латишев, Ю. В. Караулова // Вісник Одеського національного університету. Серія : Економіка. - 2017. - Т. 22, Вип. 5. - С. 141-145. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vonu_econ_2017_22_5_28
  Повний текст PDF - 198.232 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Латишев К.
  • Караулова Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Латишев К. О. Теоретичні засади формування категорії "конкурентоспроможність продукції підприємств м’ясної промисловості" / К. О. Латишев, Ю. В. Караулова // Вісник Одеського національного університету. Серія : Економіка. - 2017. - Т. 22, Вип. 5. - С. 141-145. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vonu_econ_2017_22_5_28.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Латишев Костянтин Олександрович (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського