Наукова періодика України Вісник Одеського національного університету


Волковська Я. В. 
Підходи до обліку додаткових послуг, наданих підприємствами готельно-ресторанного комплексу / Я. В. Волковська // Вісник Одеського національного університету. Серія : Економіка. - 2015. - Т. 20, Вип. 2(2). - С. 173-176. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vonu_econ_2015_20_2%282%29__43
  Повний текст PDF - 174.138 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Волковська Я.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Волковська Я. В. Підходи до обліку додаткових послуг, наданих підприємствами готельно-ресторанного комплексу / Я. В. Волковська // Вісник Одеського національного університету. Серія : Економіка. - 2015. - Т. 20, Вип. 2(2). - С. 173-176. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vonu_econ_2015_20_2(2)__43.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Волковська Яна Віталіївна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського