Наукова періодика України Вісник Одеського національного університету


Продиус О. И. 
Развитие пищевой промышленности Украины в контексте глобализационных экономических преобразований / О. И. Продиус, Т. З. Бостанжи, Д. А. Горбатова // Вісник Одеського національного університету. Серія : Економіка. - 2014. - Т. 19, Вип. 2(4). - С. 208-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vonu_econ_2014_19_2%284%29__47
  Повний текст PDF - 222.41 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Продиус О.
  • Бостанжи Т.
  • Горбатова Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Продиус О. И. Развитие пищевой промышленности Украины в контексте глобализационных экономических преобразований / О. И. Продиус, Т. З. Бостанжи, Д. А. Горбатова // Вісник Одеського національного університету. Серія : Економіка. - 2014. - Т. 19, Вип. 2(4). - С. 208-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vonu_econ_2014_19_2(4)__47.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського