Наукова періодика України Вісник Національного університету водного господарства та природокористування


Гурський А. Й. 
Розумний баланс їжі, якісний склад раціону та культура харчування / А. Й. Гурський // Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1. - С. 92-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vnuvgp_sg_2018_1_11
  Повний текст PDF - 149.404 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гурський А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гурський А. Й. Розумний баланс їжі, якісний склад раціону та культура харчування / А. Й. Гурський // Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1. - С. 92-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vnuvgp_sg_2018_1_11.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського