Наукова періодика України | Вісник Національного університету водного господарства та природокористування | ||
Гурський А. Й. Розумний баланс їжі, якісний склад раціону та культура харчування / А. Й. Гурський // Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1. - С. 92-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vnuvgp_sg_2018_1_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гурський А. Й. Розумний баланс їжі, якісний склад раціону та культура харчування / А. Й. Гурський // Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1. - С. 92-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vnuvgp_sg_2018_1_11. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |