Наукова періодика України | Вісник Львівського національного університету природокористування | ||
Антонюк Г. Створення доданої вартості для традиційних локальних високоякісних продуктів: на прикладі квасолі Ясь / Г. Антонюк // Вісник Львівського національного аграрного університету. Серія : Економіка АПК. - 2018. - № 25. - С. 122-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlnau_econ_2018_25_26 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Антонюк Г. Створення доданої вартості для традиційних локальних високоякісних продуктів: на прикладі квасолі Ясь / Г. Антонюк // Вісник Львівського національного аграрного університету. Серія : Економіка АПК. - 2018. - № 25. - С. 122-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlnau_econ_2018_25_26.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |