Наукова періодика України | Вісник Львівської комерційної академії | ||
Лебединець В. Т. Розробка рецептури та технології виготовлення овочевих салатів підвищеної біологічної цінності / В. Т. Лебединець, Л. Ю. Буряченко // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2016. - Вип. 16. - С. 110-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2016_16_23 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Лебединець В. Т. Розробка рецептури та технології виготовлення овочевих салатів підвищеної біологічної цінності / В. Т. Лебединець, Л. Ю. Буряченко // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2016. - Вип. 16. - С. 110-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2016_16_23.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |