Наукова періодика України Вісник Львівської комерційної академії


Лебединець В. Т. 
Розробка рецептури та технології виготовлення овочевих салатів підвищеної біологічної цінності / В. Т. Лебединець, Л. Ю. Буряченко // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2016. - Вип. 16. - С. 110-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2016_16_23
  Повний текст PDF - 689.889 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лебединець В.
  • Буряченко Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лебединець В. Т. Розробка рецептури та технології виготовлення овочевих салатів підвищеної біологічної цінності / В. Т. Лебединець, Л. Ю. Буряченко // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2016. - Вип. 16. - С. 110-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2016_16_23.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Лебединець Віра Тарасівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського