Наукова періодика України | Вісник Львівської комерційної академії | ||
Гірняк Л. І. Гігієнічні аспекти використання барвників у харчових продуктах / Л. І. Гірняк, І. В. Донцова, В. Т. Лебединець // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2016. - Вип. 16. - С. 101-105. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2016_16_21 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гірняк Л. І. Гігієнічні аспекти використання барвників у харчових продуктах / Л. І. Гірняк, І. В. Донцова, В. Т. Лебединець // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2016. - Вип. 16. - С. 101-105. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2016_16_21.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |