Наукова періодика України Вісник Львівської комерційної академії


Гавриляк М. Я. 
Застосування сенсорного аналізу для м’яса свинини замороженої як основи експертного методу / М. Я. Гавриляк // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2016. - Вип. 16. - С. 96-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2016_16_20
  Повний текст PDF - 1.184 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гавриляк М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гавриляк М. Я. Застосування сенсорного аналізу для м’яса свинини замороженої як основи експертного методу / М. Я. Гавриляк // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2016. - Вип. 16. - С. 96-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2016_16_20.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського