Наукова періодика України | Вісник Львівської комерційної академії | ||
Гавриляк М. Я. Застосування сенсорного аналізу для м’яса свинини замороженої як основи експертного методу / М. Я. Гавриляк // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2016. - Вип. 16. - С. 96-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2016_16_20 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гавриляк М. Я. Застосування сенсорного аналізу для м’яса свинини замороженої як основи експертного методу / М. Я. Гавриляк // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2016. - Вип. 16. - С. 96-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2016_16_20. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |