Наукова періодика України Вісник Львівської комерційної академії


Ощипок І. М. 
Цінність страв з яловичини у ресторанному господарстві / І. М. Ощипок, В. В. Наконечний, Н. В. Кринська // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2013. - Вип. 13. - С. 105-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2013_13_30
  Повний текст PDF - 285.497 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ощипок І.
  • Наконечний В.
  • Кринська Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ощипок І. М. Цінність страв з яловичини у ресторанному господарстві / І. М. Ощипок, В. В. Наконечний, Н. В. Кринська // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2013. - Вип. 13. - С. 105-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2013_13_30.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ощипок Ігор Миколайович (технічні науки)
  • Кринська Наталія Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського