Наукова періодика України Вісник Львівської комерційної академії


Джурик Н. Р. 
Поліпшення споживних властивостей житньо-пшеничного хліба / Н. Р. Джурик, М. П. Ковальчук, В. В. Гаврилишин, А. М. Баб’як // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2009. - Вип. 11. - С. 15-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2009_11_7
  Повний текст PDF - 276.485 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Джурик Н.
  • Ковальчук М.
  • Гаврилишин В.
  • Баб’як А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Джурик Н. Р. Поліпшення споживних властивостей житньо-пшеничного хліба / Н. Р. Джурик, М. П. Ковальчук, В. В. Гаврилишин, А. М. Баб’як // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2009. - Вип. 11. - С. 15-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2009_11_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Джурик Надія Роман-Йосипівна (1953–) (технічні науки)
  • Ковальчук Михайло Петрович (філологічні науки)
  • Ковальчук Марія Петрівна (медичні науки)
  • Гаврилишин Володимир Володимирович (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського