Наукова періодика України Вісник Львівської комерційної академії


Павлишин М. Л. 
Дослідження факторів впливу на стабільність натурального харчового барвника, одержаного з ягід ірги / М. Л. Павлишин, М. В. Рудавська // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2009. - Вип. 11. - С. 12-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2009_11_6
  Повний текст PDF - 274.503 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Павлишин М.
  • Рудавська М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Павлишин М. Л. Дослідження факторів впливу на стабільність натурального харчового барвника, одержаного з ягід ірги / М. Л. Павлишин, М. В. Рудавська // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2009. - Вип. 11. - С. 12-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2009_11_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Павлишин Маріанна Львівна (1973–) (технічні науки)
  • Рудавська Марія Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського