Наукова періодика України | Вісник Львівської комерційної академії | ||
Турчиняк М. К. Вплив добавок на підвищення харчової та біологічної цінності здобного печива / М. К. Турчиняк // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2009. - Вип. 11. - С. 27-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2009_11_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Турчиняк М. К. Вплив добавок на підвищення харчової та біологічної цінності здобного печива / М. К. Турчиняк // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2009. - Вип. 11. - С. 27-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2009_11_10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |