Наукова періодика України Вісник Львівської комерційної академії


Турчиняк М. К. 
Вплив добавок на підвищення харчової та біологічної цінності здобного печива / М. К. Турчиняк // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2009. - Вип. 11. - С. 27-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2009_11_10
  Повний текст PDF - 337.655 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Турчиняк М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Турчиняк М. К. Вплив добавок на підвищення харчової та біологічної цінності здобного печива / М. К. Турчиняк // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2009. - Вип. 11. - С. 27-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2009_11_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Турчиняк Марія Климентівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського