Наукова періодика України | Scientia Fructuosa | ||
Оливко О. Оцінка якості комплексного туристичного продукту / О. Оливко // Вісник Київського національного торговельно-економічного університету. - 2015. - № 2. - С. 58–63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vknteu_2015_2_6 Класифіковано параметри якості та споживчої цінності комплексного туристичного обслуговування, визначено основні критерії оцінки якості комплексного туристичного обслуговування, виходячи з її цілей та завдань. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Оливко О. Оцінка якості комплексного туристичного продукту / О. Оливко // Вісник Київського національного торговельно-економічного університету. - 2015. - № 2. - С. 58–63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vknteu_2015_2_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |