Наукова періодика України | Вісник Київського національного лінгвістичного університету | ||
Ковальчук О. С. Мета і зміст формування у майбутніх фахівців з харчових технологій англомовних рецептивних комунікативних компетентностей / О. С. Ковальчук // Вісник Київського національного лінгвістичного університету. Серія : Педагогіка та психологія. - 2016. - Вип. 25. - С. 41-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vknlu_Ptp_2016_25_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ковальчук О. С. Мета і зміст формування у майбутніх фахівців з харчових технологій англомовних рецептивних комунікативних компетентностей / О. С. Ковальчук // Вісник Київського національного лінгвістичного університету. Серія : Педагогіка та психологія. - 2016. - Вип. 25. - С. 41-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vknlu_Ptp_2016_25_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |