Наукова періодика України | Вісник ХНАУ | ||
Литвиненко М. А. Хлібопекарські властивості ліній пшениці м'якої озимої, отриманих з яро-озимих гібридів / М. А. Литвиненко, Р. В. Соломонов, З. В. Щербина // Вісник ХНАУ. Серія : Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво і зберігання. - 2017. - № 1. - С. 22-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhnau_roslyn_2017_1_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Литвиненко М. А. Хлібопекарські властивості ліній пшениці м'якої озимої, отриманих з яро-озимих гібридів / М. А. Литвиненко, Р. В. Соломонов, З. В. Щербина // Вісник ХНАУ. Серія : Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво і зберігання. - 2017. - № 1. - С. 22-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhnau_roslyn_2017_1_5.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |