Наукова періодика України Вісник ХНАУ


Сазонова І. Д. 
Хімічно-технологічна оцінка свіжих та заморожених плодів червоної смородини / І. Д. Сазонова // Вісник ХНАУ. Серія : Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво і зберігання. - 2016. - № 1. - С. 19-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhnau_roslyn_2016_1_5
  Повний текст PDF - 357.97 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сазонова І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сазонова І. Д. Хімічно-технологічна оцінка свіжих та заморожених плодів червоної смородини / І. Д. Сазонова // Вісник ХНАУ. Серія : Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво і зберігання. - 2016. - № 1. - С. 19-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhnau_roslyn_2016_1_5.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського