Наукова періодика України Вісник ХНАУ


Босак В. Н. 
Аминокислотный состав и биологическая ценность белка бобовых овощных культур / В. Н. Босак // Вісник ХНАУ. Серія : Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво і зберігання. - 2015. - № 1. - С. 21-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhnau_roslyn_2015_1_5
  Повний текст PDF - 435.344 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Босак В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Босак В. Н. Аминокислотный состав и биологическая ценность белка бобовых овощных культур / В. Н. Босак // Вісник ХНАУ. Серія : Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво і зберігання. - 2015. - № 1. - С. 21-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhnau_roslyn_2015_1_5.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського