Наукова періодика України | Вісник ХНАУ | ||
Босак В. Н. Аминокислотный состав и биологическая ценность белка бобовых овощных культур / В. Н. Босак // Вісник ХНАУ. Серія : Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво і зберігання. - 2015. - № 1. - С. 21-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhnau_roslyn_2015_1_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Босак В. Н. Аминокислотный состав и биологическая ценность белка бобовых овощных культур / В. Н. Босак // Вісник ХНАУ. Серія : Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво і зберігання. - 2015. - № 1. - С. 21-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhnau_roslyn_2015_1_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |