Наукова періодика України Вісник ХНАУ


Пузік Л. М. 
Технологічні властивості ферментованих плодів патисона / Л. М. Пузік // Вісник ХНАУ. Серія : Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво. - 2012. - № 2. - С. 9-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhnau_roslyn_2012_2_4
  Повний текст PDF - 65.144 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пузік Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пузік Л. М. Технологічні властивості ферментованих плодів патисона / Л. М. Пузік // Вісник ХНАУ. Серія : Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво. - 2012. - № 2. - С. 9-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhnau_roslyn_2012_2_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пузік Людмила Михайлівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського