Наукова періодика України | Вісник ХНАУ | ||
Баєва В. В. Методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємства харчової промисловості / В. В. Баєва // Вісник ХНАУ. Серія : Економічні науки. - 2015. - № 3. - С. 349-361. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhnau_ekon_2015_3_43 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Баєва В. В. Методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємства харчової промисловості / В. В. Баєва // Вісник ХНАУ. Серія : Економічні науки. - 2015. - № 3. - С. 349-361. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhnau_ekon_2015_3_43. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |