Наукова періодика України Вісник ХНАУ


Шульга М. О. 
Особливості структури управління конкурентоспроможним потенціалом підприємств харчової промисловості / М. О. Шульга // Вісник ХНАУ. Серія : Економічні науки. - 2015. - № 3. - С. 342-348. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhnau_ekon_2015_3_42
  Повний текст PDF - 193.165 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шульга М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шульга М. О. Особливості структури управління конкурентоспроможним потенціалом підприємств харчової промисловості / М. О. Шульга // Вісник ХНАУ. Серія : Економічні науки. - 2015. - № 3. - С. 342-348. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhnau_ekon_2015_3_42.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шульга Марина Олександрівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського