Наукова періодика України | Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка | ||
Сагачко Ю. М. Формування системи управління якістю продукції тваринництва на основі інновацій / Ю. М. Сагачко // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2019. - Вип. 200. - С. 291-297. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2019_200_33 Розкрито необхідність виробництва якісних і безпечних продуктів тваринництва, що призведе до підвищення ефективності даної галузі і виведення її з депресивного стану. Обгрунтовано, що вихід з кризи можливо лише у разі переходу на інноваційний тип розвитку. Це передбачає застосування біотехнології в тваринництві, що призведе до підвищення продуктивності, а також і покращання якості земель. Визначено особливості галузі тваринництва щодо її розвитку на інноваційні основі. І, виходячи з цього, наведено визначення поняття інновація для тваринницької галузі. Проаналізовано досвід країн ЄС з випуску екологічної сільськогосподарської продукції і вимог до неї. А також розкрито необхідність створення державних інституцій щодо контролю якості та безпечності сільськогосподарської продукції, а також фінансової підтримки інноваційної діяльності. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сагачко Ю. М. Формування системи управління якістю продукції тваринництва на основі інновацій / Ю. М. Сагачко // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2019. - Вип. 200. - С. 291-297. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2019_200_33. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |