Наукова періодика України Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка


Господаренко Г. М. 
Якість хліба з борошна вищого сорту різних сортів і ліній пшениці спельти / Г. М. Господаренко, В. В. Любич, В. В. Желєзна, І. Ф. Улянич // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2018. - Вип. 194. - С. 124-129. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2018_194_19
В результаті проведених досліджень встановлено, що якість хліба із борошна зерна пшениці спельти найбільше залежить від її сорту та лінії. Найвищу якість має хліб, отриманий з борошна сорту Зоря України, ліній LPP 3132, NAK34/12-2 і TV 1100.
  Повний текст PDF - 448.218 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Господаренко Г.
  • Любич В.
  • Желєзна В.
  • Улянич І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Господаренко Г. М. Якість хліба з борошна вищого сорту різних сортів і ліній пшениці спельти / Г. М. Господаренко, В. В. Любич, В. В. Желєзна, І. Ф. Улянич // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2018. - Вип. 194. - С. 124-129. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2018_194_19.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Господаренко Григорій Миколайович (сільськогосподарські науки)
  • Любич Віталій Володимирович (сільськогосподарські науки)
  • Улянич Іван Федорович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського