Наукова періодика України Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка


Шаніна О. М. 
Визначення виду та раціональної масової частки концентратів тваринних білків в технології крупів підвищеної харчової цінності / О. М. Шаніна, К. В. Дугіна // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2018. - Вип. 194. - С. 113-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2018_194_17
Розглянуто вплив концентратів тваринних білків на якість крупів підвищеної харчової цінності. Встановлено, що додавання добавок Gitpro D, Scanpro T91 та Scanpro T95 в кількості 1,5 % призводить до суттєвого поліпшення консистенції каш без погіршення смаку та запаху.
  Повний текст PDF - 370.131 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шаніна О.
  • Дугіна К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шаніна О. М. Визначення виду та раціональної масової частки концентратів тваринних білків в технології крупів підвищеної харчової цінності / О. М. Шаніна, К. В. Дугіна // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2018. - Вип. 194. - С. 113-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2018_194_17.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шаніна Ольга Миколаївна (технічні науки)
  • Дугіна Катерина Валентинівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського