Наукова періодика України | Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка | ||
Шаніна О. М. Визначення виду та раціональної масової частки концентратів тваринних білків в технології крупів підвищеної харчової цінності / О. М. Шаніна, К. В. Дугіна // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2018. - Вип. 194. - С. 113-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2018_194_17 Розглянуто вплив концентратів тваринних білків на якість крупів підвищеної харчової цінності. Встановлено, що додавання добавок Gitpro D, Scanpro T91 та Scanpro T95 в кількості 1,5 % призводить до суттєвого поліпшення консистенції каш без погіршення смаку та запаху. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шаніна О. М. Визначення виду та раціональної масової частки концентратів тваринних білків в технології крупів підвищеної харчової цінності / О. М. Шаніна, К. В. Дугіна // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2018. - Вип. 194. - С. 113-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2018_194_17.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |