Наукова періодика України | Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка | ||
Машкін М. І. Активація закваски електромагнітним полем при виробництві кисломолочного продукту – ряженки / М. І. Машкін, В. В. Бредихін, С. А. Денисенко, В. Ф. Могутова, В. П. Богомолова // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2018. - Вип. 194. - С. 61-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2018_194_10 Наведено результати дослідження активації закваски електромагнітним полем з метою прискорення процесу сквашування молока для одержання кисломолочного продукту - ряженки. Визначено оптимальні значення температури і тривалість сквашування для максимального прискорення процесу виробництва ряженки за заданої частоти електромагнітного поля. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Машкін М. І. Активація закваски електромагнітним полем при виробництві кисломолочного продукту – ряженки / М. І. Машкін, В. В. Бредихін, С. А. Денисенко, В. Ф. Могутова, В. П. Богомолова // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2018. - Вип. 194. - С. 61-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2018_194_10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |