Наукова періодика України Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка


Рижикова Н. І. 
Механізм формування ринку венчурного інвестування переробних підприємств продовольчої сфери / Н. І. Рижикова // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2018. - Вип. 191. - С. 323-333. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2018_191_33
Мета роботи - обгрунтування тенденцій розвитку венчурного капіталу (ВК) як сучасної форми фінансування. Враховуючи специфічні особливості ВК, сформульовано умови, необхідні для його залучення до переробних підприємств продовольчої сфери. Розглянуто основні тенденції розвитку венчурної індустрії. Дослідженням встановлено основні риси розвитку вітчизняного ринку ВК. Здійснено розподіл числа і обсягів інвестицій на ранніх стадіях фінансування компаній в Україні за галузями. Проаналізовано структуру кількості інституційних інвесторів та вартості активів в їх управлінні. Дослідженням виявлено ряд негативних моментів, які гальмують формування ефективного ринку венчурних інвестицій.
  Повний текст PDF - 660.244 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Рижикова Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Рижикова Н. І. Механізм формування ринку венчурного інвестування переробних підприємств продовольчої сфери / Н. І. Рижикова // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2018. - Вип. 191. - С. 323-333. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2018_191_33.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського