Наукова періодика України Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка


Бабан Т. О. 
Конкурентні переваги українського зерна при формуванні експортного потенціалу / Т. О. Бабан // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2018. - Вип. 191. - С. 131-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2018_191_15
На основі дослідження наукових напрацювань встановлено взаємозв'язок між поняттями "конкурентоспроможність" та "експортний потенціал". Запропоновано власне визначення поняття "експортний потенціал підприємства" на основі поєднання існуючих наукових підходів. Розглянуто особливості формування та розвитку експортного потенціалу сільськогосподарських підприємств. За допомогою методики розрахунку індексу відносних конкурентних переваг визначено конкурентні переваги основних зернових культур, що експортуються Україною. Визначено чинники, що формують конкурентні переваги вітчизняних зернових на світовому ринку за сучасних умов.
  Повний текст PDF - 724.046 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бабан Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бабан Т. О. Конкурентні переваги українського зерна при формуванні експортного потенціалу / Т. О. Бабан // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2018. - Вип. 191. - С. 131-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2018_191_15.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського