Наукова періодика України Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка


Постнова О. М. 
Функціонально-технологічні властивості кукурудзяного борошна, як сировини для кондитерських виробів / О. М. Постнова, Є. О. Синдецька // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 232-241. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_37
Розглянуто технологічні властивості борошна зерна високоцукристої кукурудзи та його вплив на якість і харчову цінність кондитерських виробів із здобного тіста.
  Повний текст PDF - 459.918 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Постнова О.
  • Синдецька Є.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Постнова О. М. Функціонально-технологічні властивості кукурудзяного борошна, як сировини для кондитерських виробів / О. М. Постнова, Є. О. Синдецька // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 232-241. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_37.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Постнова Ольга Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського