Наукова періодика України | Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка | ||
Постнова О. М. Функціонально-технологічні властивості кукурудзяного борошна, як сировини для кондитерських виробів / О. М. Постнова, Є. О. Синдецька // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 232-241. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_37 Розглянуто технологічні властивості борошна зерна високоцукристої кукурудзи та його вплив на якість і харчову цінність кондитерських виробів із здобного тіста. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Постнова О. М. Функціонально-технологічні властивості кукурудзяного борошна, як сировини для кондитерських виробів / О. М. Постнова, Є. О. Синдецька // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 232-241. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_37.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |