Наукова періодика України Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка


Колісниченко Т. О. 
Удосконалення технології страв із риби з метою підвищення їх харчової цінності / Т. О. Колісниченко, П. В. Бабіч, Т. С. Вареник // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 214-220. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_34
Розглянуто технології страв із риби функціонального призначення з використанням антиоксидантів. Розроблено технологію риборослинної страви функціонального призначення з додаванням порошку із вичавок журавлини. Встановлено, що введення рослинної сировини, багатої на антиоксиданти у рибні страви, надасть змогу підвищити рівень харчової та біологічної цінності продукту.
  Повний текст PDF - 381.323 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Колісниченко Т.
  • Бабіч П.
  • Вареник Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Колісниченко Т. О. Удосконалення технології страв із риби з метою підвищення їх харчової цінності / Т. О. Колісниченко, П. В. Бабіч, Т. С. Вареник // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 214-220. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_34.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Колісниченко Тетяна Олександрівна (технічні науки)
  • Бабіч Пилип Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського