Наукова періодика України | Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка | ||
Колісниченко Т. О. Удосконалення технології страв із риби з метою підвищення їх харчової цінності / Т. О. Колісниченко, П. В. Бабіч, Т. С. Вареник // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 214-220. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_34 Розглянуто технології страв із риби функціонального призначення з використанням антиоксидантів. Розроблено технологію риборослинної страви функціонального призначення з додаванням порошку із вичавок журавлини. Встановлено, що введення рослинної сировини, багатої на антиоксиданти у рибні страви, надасть змогу підвищити рівень харчової та біологічної цінності продукту. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Колісниченко Т. О. Удосконалення технології страв із риби з метою підвищення їх харчової цінності / Т. О. Колісниченко, П. В. Бабіч, Т. С. Вареник // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 214-220. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_34.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |