Наукова періодика України Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка


Кирпіченкова О. М. 
Використання рослинної білкововмісної сировини для покращення якості щербету / О. М. Кирпіченкова, О. В. Матиящук, О. C. Божко // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 181-188. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_29
Запропоновано технологію приготування щербету з використанням амарантового і кокосового борошна з метою одержання виробів з підвищеною харчовою цінністю, зі зниженою масовою часткою цукру, збільшеним вмістом білку, подовженим терміном зберігання.
  Повний текст PDF - 453.116 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кирпіченкова О.
  • Матиящук О.
  • Божко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кирпіченкова О. М. Використання рослинної білкововмісної сировини для покращення якості щербету / О. М. Кирпіченкова, О. В. Матиящук, О. C. Божко // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 181-188. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_29.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кирпіченкова Оксана Миколаївна (технічні науки)
  • Матиящук Олена Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського