Наукова періодика України | Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка | ||
Кирпіченкова О. М. Використання рослинної білкововмісної сировини для покращення якості щербету / О. М. Кирпіченкова, О. В. Матиящук, О. C. Божко // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 181-188. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_29 Запропоновано технологію приготування щербету з використанням амарантового і кокосового борошна з метою одержання виробів з підвищеною харчовою цінністю, зі зниженою масовою часткою цукру, збільшеним вмістом білку, подовженим терміном зберігання. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кирпіченкова О. М. Використання рослинної білкововмісної сировини для покращення якості щербету / О. М. Кирпіченкова, О. В. Матиящук, О. C. Божко // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 181-188. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_29.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |