Наукова періодика України Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка


Гриньова Д. В. 
Сухі овочі у технології сардельок / Д. В. Гриньова // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 129-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_21
Встановлено оптимальну кількість порошку гарбуза, яку можна використовувати у рецептурі сардельок замість казеїнату натрія для створення нового продукту із заданими структурно-механічними властивостями.
  Повний текст PDF - 523.775 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гриньова Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гриньова Д. В. Сухі овочі у технології сардельок / Д. В. Гриньова // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 129-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_21.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського