Наукова періодика України | Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка | ||
Гриньова Д. В. Сухі овочі у технології сардельок / Д. В. Гриньова // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 129-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_21 Встановлено оптимальну кількість порошку гарбуза, яку можна використовувати у рецептурі сардельок замість казеїнату натрія для створення нового продукту із заданими структурно-механічними властивостями. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гриньова Д. В. Сухі овочі у технології сардельок / Д. В. Гриньова // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 129-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_21. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |