Наукова періодика України | Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка | ||
Божко Н. В. Дослідження модельних фаршів на основі мяса качки пекінської / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 108-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_18 Наведено результати досліджень функціонально-технологічних та структурно-механічних властивостей модельних фаршів, розроблених на основі м'яса качки Пекінської та з використанням мяса птиці механічного обвалювання індичого. Оптимальною рецептурою із високими емульгуючими та структурно-механічними властивостями можна вважати рецептуру № 1 із вмістом м'яса качки Пекінської 33 % і МПМО індичого - 18 %. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Божко Н. В. Дослідження модельних фаршів на основі мяса качки пекінської / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 108-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_18.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |