Наукова періодика України Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка


Божко Н. В. 
Дослідження модельних фаршів на основі мяса качки пекінської / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 108-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_18
Наведено результати досліджень функціонально-технологічних та структурно-механічних властивостей модельних фаршів, розроблених на основі м'яса качки Пекінської та з використанням мяса птиці механічного обвалювання індичого. Оптимальною рецептурою із високими емульгуючими та структурно-механічними властивостями можна вважати рецептуру № 1 із вмістом м'яса качки Пекінської 33 % і МПМО індичого - 18 %.
  Повний текст PDF - 431.808 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Божко Н.
  • Тищенко В.
  • Пасічний В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Божко Н. В. Дослідження модельних фаршів на основі мяса качки пекінської / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 108-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Божко Наталія Володимирівна (сільськогосподарські науки)
  • Тищенко Василь Іванович (технічні науки)
  • Пасічний Василь Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського