Наукова періодика України Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка


Тищенко В. І. 
Рибний фарш як сировина для виробництва полікомпонентних продуктів харчування / В. І. Тищенко, Н. В. Божко, В. М. Пасічний // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 100-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_17
Наведено результати досліджень біологічної та харчової цінності рибної сировини, її хімічного складу та вплив цих показників на функціонально-технологічні і структурно-механічні властивості фаршу, та можливості застосування рибного фаршу у виробництві ковбасних виробів і напівфабрикатів.
  Повний текст PDF - 376.111 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Тищенко В.
  • Божко Н.
  • Пасічний В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Тищенко В. І. Рибний фарш як сировина для виробництва полікомпонентних продуктів харчування / В. І. Тищенко, Н. В. Божко, В. М. Пасічний // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 100-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_17.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Тищенко Василь Іванович (технічні науки)
  • Божко Наталія Володимирівна (сільськогосподарські науки)
  • Пасічний Василь Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського