Наукова періодика України Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка


Гавриш Т. В. 
Технологічний потенціал концентратів тваринних білків в технології безглютенової хлібопекарської продукції / Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна, К. В. Дугіна, Н. Л. Лобачева // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 83-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_15
Розглянуто питання удосконалення технології хлібопекарської продукції на основі безглютенової сировни за додавання концентратів тваринних білків сумісно з ферментом трансглютаміназа.
  Повний текст PDF - 410.071 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гавриш Т.
  • Шаніна О.
  • Дугіна К.
  • Лобачева Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гавриш Т. В. Технологічний потенціал концентратів тваринних білків в технології безглютенової хлібопекарської продукції / Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна, К. В. Дугіна, Н. Л. Лобачева // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 83-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_15.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гавриш Тетяна Володимирівна (технічні науки)
  • Шаніна Ольга Миколаївна (технічні науки)
  • Дугіна Катерина Валентинівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського