Наукова періодика України | Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка | ||
Гавриш Т. В. Технологічний потенціал концентратів тваринних білків в технології безглютенової хлібопекарської продукції / Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна, К. В. Дугіна, Н. Л. Лобачева // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 83-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_15 Розглянуто питання удосконалення технології хлібопекарської продукції на основі безглютенової сировни за додавання концентратів тваринних білків сумісно з ферментом трансглютаміназа. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гавриш Т. В. Технологічний потенціал концентратів тваринних білків в технології безглютенової хлібопекарської продукції / Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна, К. В. Дугіна, Н. Л. Лобачева // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 83-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_15.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |