Наукова періодика України | Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка | ||
Шаніна О. М. Особливості протікання процесу бродіння безглютенового тіста з додаванням соргового борошна / О. М. Шаніна, С. М. Мінченко // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 77-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_14 Досліджено вплив сортового борошна на перебіг процесу бродіння тіста з кукурудзяного та рисового борошна. Встановлено оптимальні умови бродіння тіста та склад борошняної суміші. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шаніна О. М. Особливості протікання процесу бродіння безглютенового тіста з додаванням соргового борошна / О. М. Шаніна, С. М. Мінченко // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 77-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_14.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |