Наукова періодика України Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка


Шаніна О. М. 
Зміна білково-протеїназного комплексу пшеничного борошна при додаванні концентратів тваринних білків / О. М. Шаніна, К. В. Дугіна // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 72-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_13
Розглянуто вплив концентратів тваринних білків на якість клейковини пшеничного борошна та її агрегуючу здатність. Встановлено підвищення вмісту сирої клейковини з 28,5 до 30,7 %, зниження показника ВДК з 117 од.пр. до 94 од.пр. та зростання "сили" борошна.
  Повний текст PDF - 435.334 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шаніна О.
  • Дугіна К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шаніна О. М. Зміна білково-протеїназного комплексу пшеничного борошна при додаванні концентратів тваринних білків / О. М. Шаніна, К. В. Дугіна // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 72-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шаніна Ольга Миколаївна (технічні науки)
  • Дугіна Катерина Валентинівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського