Наукова періодика України | Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка | ||
Шаніна О. М. Зміна білково-протеїназного комплексу пшеничного борошна при додаванні концентратів тваринних білків / О. М. Шаніна, К. В. Дугіна // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 72-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_13 Розглянуто вплив концентратів тваринних білків на якість клейковини пшеничного борошна та її агрегуючу здатність. Встановлено підвищення вмісту сирої клейковини з 28,5 до 30,7 %, зниження показника ВДК з 117 од.пр. до 94 од.пр. та зростання "сили" борошна. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шаніна О. М. Зміна білково-протеїназного комплексу пшеничного борошна при додаванні концентратів тваринних білків / О. М. Шаніна, К. В. Дугіна // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 72-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |