Наукова періодика України | Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка | ||
Гурський П. В. Дослідження впливу рецептурних компонентів на температуру теплової обробки пасти закусочної / П. В. Гурський, Ф. В. Перцевий, Д. О. Бідюк, М. В. Обозна // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2014. - Вип. 152. - С. 256-260. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2014_152_39 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гурський П. В. Дослідження впливу рецептурних компонентів на температуру теплової обробки пасти закусочної / П. В. Гурський, Ф. В. Перцевий, Д. О. Бідюк, М. В. Обозна // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2014. - Вип. 152. - С. 256-260. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2014_152_39.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |