Наукова періодика України Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка


Гурський П. В. 
Дослідження впливу рецептурних компонентів на температуру теплової обробки пасти закусочної / П. В. Гурський, Ф. В. Перцевий, Д. О. Бідюк, М. В. Обозна // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2014. - Вип. 152. - С. 256-260. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2014_152_39
  Повний текст PDF - 278.083 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гурський П.
  • Перцевий Ф.
  • Бідюк Д.
  • Обозна М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гурський П. В. Дослідження впливу рецептурних компонентів на температуру теплової обробки пасти закусочної / П. В. Гурський, Ф. В. Перцевий, Д. О. Бідюк, М. В. Обозна // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2014. - Вип. 152. - С. 256-260. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2014_152_39.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гурський Петро Васильович (технічні науки)
  • Перцевий Федір Всеволодович (технічні науки)
  • Бідюк Дмитро Олегович (технічні науки)
  • Обозна Маргарита Василівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського