Наукова періодика України Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка


Шаніна О. М. 
Поліпшення якості виробів з дріжджівого тіста поліпшуючими добавками / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2014. - Вип. 152. - С. 250-255. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2014_152_38
  Повний текст PDF - 326.474 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шаніна О.
  • Гавриш Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шаніна О. М. Поліпшення якості виробів з дріжджівого тіста поліпшуючими добавками / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2014. - Вип. 152. - С. 250-255. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2014_152_38.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шаніна Ольга Миколаївна (технічні науки)
  • Гавриш Тетяна Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського