Наукова періодика України | Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка | ||
Верещинський О. П. Хімічний склад та хлібопекарські властивості борошна, виробленого з лущеного зерна / О. П. Верещинський. // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2013. - Вип. 140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2013_140_26 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Верещинський О. П. Хімічний склад та хлібопекарські властивості борошна, виробленого з лущеного зерна / О. П. Верещинський. // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2013. - Вип. 140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2013_140_26.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |