Наукова періодика України Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка


Верещинський О. П. 
Хімічний склад та хлібопекарські властивості борошна, виробленого з лущеного зерна / О. П. Верещинський. // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2013. - Вип. 140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2013_140_26
  Повний текст PDF - 267.63 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Верещинський О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Верещинський О. П. Хімічний склад та хлібопекарські властивості борошна, виробленого з лущеного зерна / О. П. Верещинський. // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2013. - Вип. 140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2013_140_26.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Верещинський Олександр Павлович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського